7 titkát a nyugalom

Amikor irigyelsz valakit, sohasem az egész életét irigyled, csupán néhány kedvező részletét. Megrettentél, ha az egész életedet el kéne cserélni vele.

Nincs ám könnyű sors. Nézd végig bárkinek a befejezett életét. Hiába volt gazdag, híres, szerencsés, szép - mi lett a végén!

Embernek lenni - minden embernek - nehéz. Ne csak a betegségeit add hozzá, de a szorongásait, a félelmeit, a zaklatottságát. Azt, hogy kevés igazán boldog napja volt, s akkor sem azért, mert ünnepelték, vagy nyert, hanem mert lelkében megjelent a békesség ritka adománya, a gondtalanság, amit koldusok és névtelen emberek is megélnek.

Amikor a gazdák azt mondják, hogy "szívesen lennék a saját kutyám" - igazat mondanak. A kutya jobban él. Sokkal több öröme van, mint a gazdájának. Látszik a szemén. Álma nyugodtabb, lénye békésebb. Tekintete tisztább. És jobban tud szeretni.

Semmi pénzért nem cserélne a gazdájával.

1. Minden megbocsátás kezdődik. Először is megbocsátania kell magát. Miért? A múlt hibáira, az elveszett lehetőségekre, hiányosságaikra. Ehhez csak arra kell rájönnöd, hogy tegnap vagy, és ma is vagy - ez két különböző személyiség. Tegnap te megengedik szint a tudat, és ma már megszerzett tapasztalatok és bölcsebb lenni. Ne hibáztasd magad a múltodért - ez értelmetlen. Csak bocsáss meg és köszönjük az életet, hogy képesek vagyunk megérteni és megérteni a hibáidat. Engedje el őket, és ne nézzen vissza.

2. Szabaduljon meg a szenvedélyektől, amely terheli a lelkedet. Valaki nem tud megbirkózni a dohányzással, egyes szociális hálózatok drágák, és vannak olyanok, akik az emberek függőségét fejlesztették ki. Ne félj, hogy szakít e szabályozási függőségek, és meg fogja találni a könnyű és a szabadság, hogy az alapja a nyugalmat.

3. Életünk egy másik eleme, amely elpusztítja az elme nyugalmát, rohanás. Ennek a jelenségnek a kezelése kicsit nehezebb, mert időbe telik az új szokások kialakítása. Tervezés, a képesség, hogy megtagadja, hogy ellenőrizzék az ígéreteiket, valamint a tudatosság az értéke az idő segít elsajátítani időgazdálkodási készségek. Ha sikerül az idő, nem engedi, hogy bárki vagy bármi lopni tőled, akkor felejtsd el a rohanás és a stressz, hogy provokálja.

4. Mi töltjük meg lelkünket és elménk meghatározza belső állapotunkat. Ha tegye ki magát felesleges forgalmi terhelés, és nem arról, hogy mit olvas, nézni és hallgatni, akkor mindig „rendetlenség a fejemben” és a „koktél komplex érzelmek.” Ma kezdődnek, hogy ellenőrizzék az információáramlás, nem teszi lehetővé a fejedben, hogy nem hasznos, és az elméd mindig tiszta és érzelmek - szabályozható.

5. A pihenés mindannyiunk számára szükséges ahhoz, hogy visszaállítsuk nyugalmunkat, energiájukat, erejüket. Hiánya negatív hatással van életünk minden területére, de elsősorban lelkünk szenved. A harmónia és nyugalom elvesztése a túlmunka miatt egyszerűen elkerülhetetlen. Találj időt, hogy visszaállítsd a mentális és fizikai erődet.

6. Meg kell tanulnod látni minden pozitív kilátást, minden helyzetből kivonni a legjobbat. Nem számít, milyen negatív a helyzet, mindig van valami jó, amit ki lehet venni. Ezért összeállítsa a gondolkodás, hogy vizsgálja meg a pozitív aspektusait, és amikor ez szokássá válik, akkor mindig is nyugodt és öröm a lélek.

7. Emlékezz a legfontosabbra: a lelkiállapotunkat olyan emberek befolyásolják, akikkel közeledünk és sok időt töltünk. Ezért felülvizsgálja az ön baráti és próbálja elhatárolják magukat azoktól, akik küzdenek, hogy zavarja a nyugalmat, hogy aláássa a hitet a saját erő és a siker! Cserélje azokat azokkal, akik segítenek neked, töltsd fel a pozitív energiát és töltsd örömmel.

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én